Ovaj blog posvećen je razvoju informacionog društva u Srbiji. Tu možete naći informacije, tekstove i komentare na dešavanja vezana za ICT razvoj, Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji, kao i za WSIS, Svetski samit o informacionom društvu

Wednesday, September 19, 2007

Eunet prvi Srebrni partner F-Secure u Srbiji

Kompanija EUnet postala je prvi F-Secure Silver partner za teritoriju Srbije. EUnet Security centar, razvijen u saradnji s F-Securom, posluje već dve godine i paketima za antivirus, antispyware, firewall bezbednost, roditeljskom i spam kontrolom obezbeđuje korisnicima potpuno sigurno krstarenje internetom.

- Odlukom da svojim biznis korisnicima ponudi F-Secure korporativna antivirusna rešenja, EUnet je proširio portfolio svojih usluga i na ovaj segment IT tržišta, a njegovi ljudski i tehnički resursi obezbeđuju visok nivo podrške EUnetovim korisnicima F-Secure proizvoda – istakla je na konferenciji regionalna menadžerka F-Secure-a, Maria Nordgren.

- Saradnjom s F-Secureom uspeli smo za kratko vreme da stvorimo i održimo snažnu i konkurentnu EunetSecurity platformu, sa brzom reakcijom na nove pretnje, koja je jednostavna i fleksibilna u upravljanju - izjavio je Vladimir Miletić, projekt menadžer EUneta.
Za EUnetove korisnike obezbeđena je specijalna pogodnost probnog korišćenja F-Secure zaštitnog servisa u periodu od 30 dana.
Eunet povodom početka školske godine školarcima nudi i popust na svoje usluge od 20 odsto, a više informacija nalazi se na www.eunet.yu