Ovaj blog posvećen je razvoju informacionog društva u Srbiji. Tu možete naći informacije, tekstove i komentare na dešavanja vezana za ICT razvoj, Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji, kao i za WSIS, Svetski samit o informacionom društvu

Wednesday, April 18, 2007

Plakete Društva za informatiku

Društvo za informatiku Srbije (http://www.dis.org.yu/) je krajem prošle nedelje u Privrednoj komori Srbije dodelilo svoje plakete za izvanredna dostignuća iz informatike u Srbiji u 2007. godini.

Priznanja za razvijen i izveden informacioni sistem dobili su TELEKOM Srbija za “TIS” – nedavno uveden Telekomunikacioni informacioni sistem i kulturna mreža Projekat Rastko i preduzeće TIA JANUS za međunarodni sistem za digitalizaciju knjiga Distribuirani korektori Evropa.

Plaketa za razvijen i primenjen informatički proizvod pripala je firmi RB General Ekonomik za AVL sistem FOX za satelitsko praćenje vozila i upravljanje voznim parkom.

Za najbolji postavljeni portal ili sajt nagradu je dobila internet prezentacija dnevnog lista Politika (http://www.politika.co.yu/), koju je napravio tim predvođen Aleksandrom Maćaševim, a žiri je odlučio da dodeli i pohvalu Saši Stojanoviću za internet portal Soko Banje – www.soko-banja.org.

Nagrada za najbolji naučni rad nije dodeljena, jer je zaključeno, ako ne interpretiram pogrešno, da nijedan rad svojom inovativnošću nije odskočio u odnosu na ostale.

Labels: , , ,

2 Comments:

Blogger Soko Banja Smestaj i Nekretnine said...

Svaka cast Sale. http://www.sokobanja.mobi

17 December, 2008 12:01

 
Blogger Soko Banja Smestaj i Nekretnine said...

Svaka ti dala http://www.sokobanja.ucoz.net

21 January, 2009 15:40

 

Post a Comment

<< Home