Ovaj blog posvećen je razvoju informacionog društva u Srbiji. Tu možete naći informacije, tekstove i komentare na dešavanja vezana za ICT razvoj, Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji, kao i za WSIS, Svetski samit o informacionom društvu

Monday, September 24, 2007

Otvoreni dan za buduće Čivning stipendiste, Britanski savet, 2. oktobar

Britanski savet u Srbiji poziva sve kandidate zainteresovane za postdiplomske studije u Velikoj Britaniji u školskoj 2008/09. godini da u utorak 2. oktobra, u Beogradu, Terazije 8/I, razgovaraju s predstavnicima britanske ambasade, Britanskog saveta i bivšim stipendistima o mogućnostima studiranja u ovoj zemlji.

Čivning (Chevening) stipendiju (www.chevening.com) dodeljuje britanska vlada za postdiplomske studije u Velikoj Britaniji. Namenjena je izuzetnim studentima čiji je akademski ili profesionalni rad usmeren na oblasti međunarodnog prava, diplomatije, razvoja i rukovođenja institucijama javnog sektora, novinarstva i zaštite životne sredine.

Zainteresovani kandidati moći će da dobiju sve informacije od 12 do 16 sati u razgovoru s Keti Kotrel, prvim sekretarom britanske ambasade, Ivanom Vukovojac, menadžerom za obrazovanje Britanskog saveta, kao i bivšim stipendistima.

Od podneva počinje predstavljanje programa Čivning, posle čega slede pitanja i odgovori, kao i razgovor s bivšim stipendistima do 14 sati, zatim sledi isti program do 16 sati.
Sve dodatne informacije kandidati mogu da potraze na www.britishcouncil.org.yu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home