Ovaj blog posvećen je razvoju informacionog društva u Srbiji. Tu možete naći informacije, tekstove i komentare na dešavanja vezana za ICT razvoj, Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji, kao i za WSIS, Svetski samit o informacionom društvu

Wednesday, September 19, 2007

TELFOR 2007, 20.-22. novembar, Centar Sava

Jubilarni 15. telekomunikacioni forum

Društvo za telekomunikacije, Telekom Srbija, JP PTT, Elektrotehnički fakultet iz Beograda i stručna organizacija IEEE organizuju od 20. do 22. novembra u Sava centru 15. jubilarni telekomunikacioni forum TELFOR 2007. Kao internacionalni skup, ima za cilj da razmotri naučne, stručne, pravne, profesionalne, društvene i ekonomske aspekte u oblastima telekomunikacija, informacionih tehnologija i bliskih oblasti (politika, reforme i ekonomika telekomunikacija; tehnike telekomunikacija i IT…).
Kompanije, institucije, autori pojedinici i drugi učesnici iz širih oblasti telekomunikacija i IT dobrodošli su da učestvuju u radu TELFOR-a pod uslovima objavljenim na http://www.telfor.org.yu/. Produženi rok za dostavljanje kompletnih radova je prvi oktobar. Telfor posebno organizuje sekciju za studente osnovnih i diplomskih akademskih studija. U ovoj sekciji radove objavljuju isključivo studenti-autori.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home