Ovaj blog posvećen je razvoju informacionog društva u Srbiji. Tu možete naći informacije, tekstove i komentare na dešavanja vezana za ICT razvoj, Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji, kao i za WSIS, Svetski samit o informacionom društvu

Wednesday, September 19, 2007

VIP Mobile zvanično počeo s radom

Mobilni operater koji se hvali najpovoljnijim cenama svečano je obeležio zvaničan početak rada u Srbiji. Sredinom prošle sedmice u Expo centru na Novom Beogradu održana je Vipova zabava, na kojoj se okupilo mnoštvo ličnosti iz javnog života Srbije, ali i inostranstva, počevši od domaćina, kog su ovom prilikom zastupali predstavnici menadžmenta ne samo Vip mobile, već i čitave Mobilkom Austria grupe, preko visokih predstavnika vlade Srbije i Austrije. Iznenađenje je bilo i prisustvo Nikija Laude, trostrukog svetskog prvaka Formule 1, najpoznatijeg promotera kompanije VIP.

Zvanice je pozdravio menadžment kompanije – Aleksandar Šperl, generalni direktor, Roland Haidner, finansijski direktor i Darko Parun, tehnički direktor, kao i glavni izvršni rukovodilac Telekoma Austria, u čijem sastavu kompanija posluje. Lepih želje i čestitke putem video snimka uputili su predsednik Srbije Boris Tadić i austrijski kancelar Alfred Gusenbauer. U ime vlade Srbije govorila je ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo Aleksandra Smiljanić, dok su čestitke u ime Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL) stigle od profesora Radunovića, predsednika UO ove institucije.

Massimo Savić i Toni Cetinski govorili su u ime Vip neta iz Hrvatske, Zoran Predin je sve pozdravio iz Slovenije (Simobil), Hristo Stoičkov iz Bugarske za M:tel i Vlatko Stefanovski iz Makedonije (Vip operator).
Zvanični deo programa je završen vatrometom u bojama domaćina, a zabava je nastavljena uz muziku Aleksandre Kovač, koja je i napravila kompanijsku pesmu, grupe Cubismo i Šabana Bajramovića.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home