Ovaj blog posvećen je razvoju informacionog društva u Srbiji. Tu možete naći informacije, tekstove i komentare na dešavanja vezana za ICT razvoj, Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji, kao i za WSIS, Svetski samit o informacionom društvu

Thursday, May 10, 2007

Google konsultant za Srbiju Milena Đuričić

Jedna vest za arhivu ovog bloga, s obzirom da je nisam originalno postovao, već je preuzeta:

Google je, na osnovu pre nekoliko meseci raspisanog konkursa, izabrao stručnog konsultanta za Srbiju - imenovana je naša koleginica, IT preduzetnik i novinarka Milena Đuričić.

"Milena Đuričić je iskustvo sticala kao šef internet odeljenja u Blic Pressu, a 1999. osniva preduzeće za informacione tehnologije Agena d.o.o koja se bavi razvojem softvera i web aplikacija za klijente kao što su Nacionalna banka Grčke, Vojvođanska banka, VMA, NIS, izradom i konsaltingom u vezi sa celokupnim Internet prisustvom kompanija. Kao jedan od pokazatelja njihovog kvalitetnog rada dokazuje činjenica da rade sajtove za instituciju kao što je MIT, zatim Gradsko stambeno preduzeće, radili su sajt za Belgrade Fashion Week, Draganu Ognjenović kao i mnoge druge. Ove godine će organizovati web festival po imenu Web fest. Više informacija o Ageni možete saznati na http://www.agena.co.yu a o Mileni Đuričić na njenom LinkedIn profilu."

(Preuzeto s Tehnopolisa B92, gde možete pročitati i ceo tekst).